Hvor høj er du?

Vi sorter udvalget af cykler efter din højde.

Højde?

Filtrer efter

Mærker
Mærker

Børnecykler

Junior skal have ny cykel, men hvad skal du gå efter? Hos Outlet Cykler finder du et af Danmarks mest varierende udvalg af kvalitetsbørnecykler. Med udgangspunkt i juniors højde og alder, vælger man typisk mellem hjulstørrelsen på børnecyklerne, såsom 20”...

bike-size

Skriv din højde og få sorteret udvalget.

Vi viser kun cykler der passer perfekt til dig.

Børnecykler

Til toppen

Junior skal have ny cykel, men hvad skal du gå efter? Hos Outlet Cykler finder du et af Danmarks mest varierende udvalg af kvalitetsbørnecykler. Med udgangspunkt i juniors højde og alder, vælger man typisk mellem hjulstørrelsen på børnecyklerne, såsom 20” cykler, 24” cykler og eller 26” cykler. Du kan læse meget mere om cykelstørrelser her.

I vores store sortiment finde du både drengecykler og pigecykler i top kvalitet. Det er sådan, at når du køber børnecykel hos Outlet Cykler, så kan du være sikker på den bedste kvalitet til den bedste pris. Vi lagerfører kun de absolut bedste cykelmærker og prisen matcher markedets laveste. Skulle du mod forventning finde en af vores børnecykler billigere andet sted, så kontakt os da blot. Vi matcher prisen på alle børnecykler, såfremt vi mod forventning skulle være dyrere. Det er din garanti for at du gør den bedste handel ved os.

På trods af at prisen på alle vores børnecykler er skruet helt i bund, så er vores service i top, og du kan roligt bestille en børnecykel over nettet hos os.

Har du tjek på hvilken cykel junior skal have, eller har du brug for vejledning? Du er mere en velkommen til at tage fat i os, vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig godt på vej til køb af ny børnecykel.

Til toppen