Hvor høj er du?

Vi sorter udvalget af cykler efter din højde.

Højde?

Filtrer efter

Mærker
Mærker
Stelstørrelse
Stelstørrelse
Stelmateriale
Stelmateriale
Hjulstørrelse
Hjulstørrelse
Bagskifter
Bagskifter
Bremsetype
Bremsetype

Mountainbike

Søger du en cykel til brug i skoven? Mountainbikes er lige hvad du søger, og hos Outlet Cykler finder du et af Danmarks bedste og mest varierende udvalg. Vi har mountainbikes i alle prisklasser lige fra begyndercyklen til mountainbikes til den professione...

bike-size

Skriv din højde og få sorteret udvalget.

Vi viser kun cykler der passer perfekt til dig.

Mountainbike

Til toppen

Søger du en cykel til brug i skoven? Mountainbikes er lige hvad du søger, og hos Outlet Cykler finder du et af Danmarks bedste og mest varierende udvalg. Vi har mountainbikes i alle prisklasser lige fra begyndercyklen til mountainbikes til den professionelle rytter.

En mountainbike eller MTB, forkortelsen for mountainbike, er det perfekte valg af cykel til skoven. En mountainbike har bredere dæk end alm. hverdagscykler, affjedring og solide gear som i højere grad kan klare at en gren eller mudder skulle komme på tværs. Kort sagt så er en mountainbike den mest robuste cykel du kan komme i nærheden af.

Dit mountainbike behov

Når du skal ud og købe mountainbike er det uhyre vigtigt at have dit behov for øje – hvad skal du bruge mountainbiken til?

En MTB kan sagtens bruges til daglig pendling fra A til B, og samtidig motionsture med vennerne i weekenden. Hvis du søger en mountainbike til netop dette, er det måske ikke ligefrem en carbon mountainbike med Shimanos bedste gear du har brug for?

Alt efter behov kan du helt sikkert mountainbikes passende til dig og dit niveau i vores sortiment.

Mountainbike prisklasser

I prisklassen fra 0 til 10.000 kr. vil du ofte finde hardtail mountainbikes med lette aluminiumsstel og moderate gear fra Shimano eller SRAM – modeller som er helt perfekte til motion.

Går vi lidt højere op i pris, vil du i prisklassen fra 5.000 kr til 10.000 kr. finde moderate gear fra Shimano eller SRAM – modeller som er helt perfekte til nybegynderen der gerne vil i gang med at køre mountainbike i skoven.

Skal du ud at køre løb på din nye mountainbike, kan det godt betale sig at give over 10.000 kroner. Herover finder hardtail eller full suspension mountainbikes med carbon stel, samt de bedste gear fra Shimano eller SRAM.

Kvalitets mountainbikes til outlet priser

Vi er passioneret omkring cykling og i særdeles mountainbike, vores sortiment er derfor nøje udvalgt, således at kvaliteten er i top. Hos os finder du udelukkende mærkevare mountainbikes til markeds laveste priser, med garanti. Vi matcher nemlig prisen, hvis en konkurrerende forhandler måtte have selvsamme cykel til en lavere pris.

Har du tjek på hvilken mountainbike som passer dit behov, eller har du brug for vejledning? Tag fat i en af vores mountainbike-nørder, vi stræber altid efter at gøre vores bedste og vejlede dig godt på vej til køb af ny mountainbike.

Til toppen