Racercykel

Du finder et stort udvalg af racercykler hos Outlet Cykler. Køber du ny racercykel hos os, får du i langt de fleste tilfælde cyklen leveret allerede dagen efter. Det forudsætter blot at cyklen er på vores hovedlager. Om du søger en landevejscykel til moti...

bike-size

Skriv din højde og få sorteret udvalget.

Vi viser kun cykler der passer perfekt til dig.

Racercykel

Til toppen

Du finder et stort udvalg af racercykler hos Outlet Cykler. Køber du ny racercykel hos os, får du i langt de fleste tilfælde cyklen leveret allerede dagen efter. Det forudsætter blot at cyklen er på vores hovedlager. Om du søger en landevejscykel til motion eller sport, så kan du med fordel kast et blik på vores store sortiment, vi har modeller til begge motionsforme. Det unikke ved en racercykel er primært dens lette og stive stel, samt de smalle dæk. Samlet set giver disse ting dig optimal kraftoverførelse til vejen, samt minimal modstand – hvilket er uhyre vigtigt når du skal køre stærkt!


Når du vælger racercykel, er det er rigtig vigtigt at gøre op med dig selv, hvad du skal bruge racercyklen til. En racercykel kan sagtens bruges til daglig transport, f.eks. til og fra arbejde, og samtidig motionsture i weekenden. Hvis du dog søger en racercykel til netop dette, er det måske ikke ligefrem en carbon racercykel med elektroniske gear du har brug for? Alt efter behov har vores sortiment noget til dig. Fra 0 til 10.000 kr. vil du ofte finde racercykler med lette aluminiumsstel og moderate gear fra Shimano eller SRAM – helt eminent til motion. Skal du ud at køre løb på din nye racercykel kan det godt betale sig at give over 10.000 kr., herover finder du nemlig racercykler med carbon stel samt de bedste gear fra Shimano eller SRAM.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er passioneret omkring cykling og i særdels grad også motions-og sportscykling. Vores udvalg af mærke og modeller er derfor nøje udvalgt og priserne er naturligvis banket helt i bund, med garanti. Finder du racercyklen billigere hos en anden forhandler, kontakt os da blot, vi matcher prisen!

Har du overblik over hvilken racercykel som passer dit behov, eller har du brug for vejledning? Tag fat i en af vores cykelnørder, vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig godt på vej til køb af ny racercykel.

Til toppen