Hjelme

En cykelhjelm er rigtig vigtig, da den jo beskytter det vigtigste på kroppen, nemlig dit hoved. Og der findes ikke ret mange, som fx lader deres børn cykle uden en cykelhjelm. Derfor skal vi som voksne selvfølgelig også vise et godt eksempel og bruge cyke...

Hjelme

Til toppen

En cykelhjelm er rigtig vigtig, da den jo beskytter det vigtigste på kroppen, nemlig dit hoved. Og der findes ikke ret mange, som fx lader deres børn cykle uden en cykelhjelm. Derfor skal vi som voksne selvfølgelig også vise et godt eksempel og bruge cykelhjelm. Og det kan faktisk se sejt og trendy ud.

Vi har et stort og varieret udvalg af forskellige cykelhjelme og skaterhjelme. I dag kan du få cykelhjelme i alle former, farver og designs. Nogle ligner en kasket eller en hat, andre er større skaterhjelme og nogle er helt traditionelle. Der findes kort sagt en cykelhjelm til alle!

Nogle hjelme beskytter bedre end andre og nogle er mere lette og luftige. Valget af cykelhjelm afhænger både af dit behov og stil.

Køb din hjelm til den bedste pris med prisgaranti.

Vil du gerne spare endnu mere, når du køber din nye cykelhjelm? For selvom vi har faste, lave priser, kører vi også med aktuelle tilbud på cykelhjelme, ligesom vi gør med vores øvrige sortiment. Det betyder, at du kan opnå endnu større besparelser. Tjek vores udvalg og vores mange, gode tilbud.

Cykelhjelme med høj sikkerhed

Vigtighed af at bruge en cykelhjelm kender alle vist til. Alligevel er der mange, specielt voksne, der ikke benytter cykelhjelm. Hvorfor? Der er nok delte meninger om hvorvidt det er ubehageligt at have en cykelhjelm på, eller om man ser fjollet ud med en cykelhjelm. Måske glemmer man at tage stilling til konsekvenserne, ved ikke at bruge den, fordi det egenligt er gået meget godt - indtil videre...

Til toppen