Filtrer efter

Mærker
Mærker
Stelstørrelse
Stelstørrelse
Stelmateriale
Stelmateriale
Hjulstørrelse
Hjulstørrelse
Bagskifter
Bagskifter
Bremsetype
Bremsetype

Hardtail MTB

En hardtail mountainbike er den mest almindelige mountainbike på markedet. Hos Outlet Cykler finder du, vel nok, Danmark bedste udvalg af hardtail mountainbikes. Vi har modeller til både begynderen, den erfarne og sportsrytteren. Alt sammen til outlet pri...

Hardtail MTB

Til toppen

En hardtail mountainbike er den mest almindelige mountainbike på markedet. Hos Outlet Cykler finder du, vel nok, Danmark bedste udvalg af hardtail mountainbikes. Vi har modeller til både begynderen, den erfarne og sportsrytteren. Alt sammen til outlet priser. Vi forhandler udelukkende kvalitets mærker med modeller beregnet til mountainbike kørsel i skoven.

En hardtail mountainbike, eller hardtail MTB, kan du kende ved at stellet bagtil er helt hård og at cyklen derfor kun har affjedring foran, i form af en affjedret forgaffel. Hardtail mountainbike-cyklen er den mest almindelige og simple mountainbike du finder på markedet. Det perfekte valg, hvis du gerne vil i gang med mountainbike som motionsform.

Hardtail mountainbike prisklasser

I prisklassen fra 0 til 10.000 kr. vil du ofte finde hardtail mountainbikes med lette aluminiumsstel og prisvenlige og fornuftige gear fra Shimano – modeller som er helt perfekte til hverdag og motion.

Søger du en opgradering af din nuværende hardtail. Eller skal du til at køre mountainbike-løb, kan det godt betale sig at give over 10.000 kroner. I denne prisklasse finder hardtail mountainbikes med carbon stel, samt de bedste mountainbike gear fra Shimano eller SRAM.

Mærkevare hardtail mountainbikes til outlet priser

Vi er en cykelbutik passioneret omkring mountainbike, vores sortiment er derfor nøje udvalgt, således at kvaliteten er i top på alle vores hardtail MTB modeller. Hos os finder du udelukkende mærkevare mountainbikes til outlet priser.

Har du styr på hvilken hardtail mountainbike som passer netop dit behov? Tag endelig fat i os, vi stræber altid efter at vejlede dig godt på vej mod valg af ny hardtail mountainbike.

Til toppen