Principia

Principia cykler, det komplette udvalg af de danske kvalitetscykler fra Principia. Principia cykler er først og fremmest kendt for deres elegante og teknisk avancerede mountainbikes og racere, men de laver også en serie af super-stilfulde citybikes. ...

Principia

Til toppen

Principia cykler, det komplette udvalg af de danske kvalitetscykler fra Principia.

Principia cykler er først og fremmest kendt for deres elegante og teknisk avancerede mountainbikes og racere, men de laver også en serie af super-stilfulde citybikes.

Principia er en dansk anerkendt cykelproducent af flere forskellige typer af cykler. Alle Principia cykler er kendetegnet ved at være kompromisløs indenfor lethed, stivhed, balance og et uovertruffen design med fantastiske køreegenskaber.

  • • Stilfuldt dansk design og avanceret cykelteknik i topkvalitet.
  • • 5 års producentgaranti på stel

Principia er dansk kvalitet og design når det er bedst. Det perfekte mærke til dig som søger cykler til både hverdag og sport. Hvad enten du søger en kompromisløs mountainbike eller en let citybike.

Bestil din nye Principia online ved en autoriseret forhandler

Hos os som autoriseret Principia forhandler, finder du det komplette program fra Principia.

Blandt alle de nyeste Principia modeller kan du også finde tidligere års udgået modeller. Vi er nemlig eksperter i outlet og køber ofte kæmpe restpartier hjem med store besparelser. Besparelser vi videregiver direkte til dig.

Foruden det komplette sortiment af både nye og udgået Principia modeller, tilbyder vi som en unik service: Prismatch, 365 dages fuld returret, fri fragt og 100% samling af alle Principia cykler. Bestil din nye Principia cykel online hos os – Det er både billigst og nemt. Vi leverer direkte cyklen 100% samlet til din hoveddør og så er fragten gratis.

Til toppen