MBK

Den klassiske MBK citybike, de hurtige Street bikes eller de seje MBK Retro cykler... MBK har med sikkerhed noget der passer dig.   MBK er ikke uden grund blandt de mest solgte cykelmærker gennem de sidste mange år. De er garanti for god kvalitet, s...

MBK

Til toppen

Den klassiske MBK citybike, de hurtige Street bikes eller de seje MBK Retro cykler... MBK har med sikkerhed noget der passer dig.

 

MBK er ikke uden grund blandt de mest solgte cykelmærker gennem de sidste mange år. De er garanti for god kvalitet, smart og funktionelt design og ikke mindst til en rigtig god pris, i forhold til hvad du får.

 

MBK siger selv: Passion er uhæmmet begejstring og glæde i at gøre, hvad du gør bedst. Hos MBK er vores passion cykler. Cykler med overbevisning.

Og det må man sige at de lever op til. Udviklet med know-how, sund fornuft og erfaring - skabt med hjerte og en passion for detaljer. Detaljer, der gør en forskel og definerer en helt unik cykel.

 

Med en MBK, får du en flot, robust og stærk cykel med høj kørekomfort. Køber du online hos os, får du din nye MBK cykel til markedets bedste pris.

 

MBK cykler står for stilfuldt dansk design, optimal funktionalitet og kvalitet hele vejen igennem. MBK har et meget omfattende program af herrecykler, damecykler og juniorcykler, og der er helt sikkert også en MBK, som passer til dig. Se mere på www.mbk-cykler.dk

 

MBK cykler er kvalitetscykler, der forener flot design, sporty egenskaber og lang holdbarhed

Til toppen