Ghost

Ghost cyklerne er udviklet i Tyskland, og er et velkendt navn i mountainbike kredse, hvor kvalitet, holdbarhed og høj sikkerhed betyder alt! Ghost mountainbike programmet omfatter bl.a. Hardtail, Fully og MTB'er specielt til kvinder. Fælles for dem alle e...

Ghost

Til toppen

Ghost cyklerne er udviklet i Tyskland, og er et velkendt navn i mountainbike kredse, hvor kvalitet, holdbarhed og høj sikkerhed betyder alt! Ghost mountainbike programmet omfatter bl.a. Hardtail, Fully og MTB'er specielt til kvinder. Fælles for dem alle er overbevisende tysk kvalitet og design. Se evt. mere på den danske side for mærket: www.ghost-bikes.dk 

 

Ghost cykler er skabt til ægte cykelentusiaster

Køb din Ghost cykel online hos Outlet Cykler - det er nemt, fragten er gratis, og vi har prismatch på alle modeller

De ansatte hos Ghost er alle cykel-entusiaster og deres grundprincip er: Hver cykel skal svare til de høje sikkerhedsstandarder, der efterspørges. Ghost er tysk kvalitet, lækkert design og er lavet til at blive brugt og erobre verden!

 

Hos Ghost går intelligens og kvalitet hånd i hånd! Har du mod på mere, så se her vores udvalg af 29" ghost mountainbikes.

Vælger du at købe en Ghost cykel online, er der mulighed for at spare gode spare. Vi køber nemlig stort ind, hvilket sikre dig markedets bedste priser.

 

Ghost cykler er billige i forhold til den gode kvalitet og de mange fantastiske egenskaber, de hver især har. Derfor giver det kun fordele, at købe en, fordi du får rigtig meget for pengene. I Mountainbike kategorien har vi specielt et bredt udvalg af fantasktisk Ghost mountainbikes i både 27,5", 29" samt full suspension.

Til toppen