Eddy Merckx

Eddy Merckx er et topmoderne racercykel mærke, opkaldt efter den legendariske cykelrytter Eddy Merckx. Virksomheden blev oprettet i 1980 og gik efter at producere racercykler efter stor præfektion og af den bedst mulige kvalitet. Denne tankegang kan stadi...

Eddy Merckx

Til toppen

Eddy Merckx er et topmoderne racercykel mærke, opkaldt efter den legendariske cykelrytter Eddy Merckx. Virksomheden blev oprettet i 1980 og gik efter at producere racercykler efter stor præfektion og af den bedst mulige kvalitet. Denne tankegang kan stadig ses idag.

 

Hver model har en unikt name som referere tilbage til en historisk begivenhed, hvor Eddy Merckx gjorde sig udmærket som en absolut top cykelrytter. Nogle eksempler på disse navne er modeller som BlockHaus67 og Montreal74, som referere tilbage til cykelløb hvor Eddy Merckx vandt.  

Køber du en Eddy Merckx racercykel får du en cykel i topkvalitet, hvor der er taget hånd om designet. Dette giver dig den bedste oplevelse når du kommer du på landevejene, med din nye Eddy Merckx cykel.

Til toppen