Winther

Køber du online hos os, får du din nye Winther cykel til markedets bedste pris - forsendelsen er endda gratis! Winther er en dansk cykelproducent velkendt for at producere højkvalitets cykler til børn og voksne.   Winther cykler står for klassisk st...

Winther

Til toppen

Køber du online hos os, får du din nye Winther cykel til markedets bedste pris - forsendelsen er endda gratis! Winther er en dansk cykelproducent velkendt for at producere højkvalitets cykler til børn og voksne.

 

Winther cykler står for klassisk stil og sund fornuft. Programmet omfatter cykler til kvinder og mænd, piger og drenge i alle aldre, og der er også en Winther cykel, der passer til dig.

Køb din Winther cykel online hos os - det er nemt, fragten er gratis, og vi giver prisgaranti. Vi har et stort udvalg af de mest populære Winther cykler. Spar tid og penge: Køb dit cykeludstyr sammen med cyklen og få det monteret gratis.

 

Winther A/S er en af Danmarks ældste cykelfabrikker med store traditioner inden for cykelproduktion. Winther cykler har udviklet og produceret cykler i mange årtier og cyklerne er bygget så det passer til det nordiske klime. Alle cyklerne gennemgå en omfattende kvalitetskontrol og der bliver ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller køreglæde. Her får du virkelig en cykel i god kvalitet og høj køreglæde.

 

Winther har i mange år fokuseret på at producere højkvalitets cykler til børn og voksne. De samarbejder med pædagoger, fysioterapeuter, forskere og designere om at skabe det ideelle, som er en nydelse at køre på hver dag - og som skaber glæde for hele familien.

Winthers klassiske modelprogram er skabt til den stilsikre og kvalitetsbevidste cyklist, som ønsker et driftsikkert og moderigtig transportmiddel. Maksimal kørekomfort og solid kvalitet er Winther cyklers omdrejningspunkt. Cyklerne er designet og udviklet i Danmark op afpasset til danske vejr- og vejforhold.

Til toppen