Cykelkurve

Et bredt udvalg af cykelkurve til din nye eller ældre cykel. Der kan altid være brug for lidt ekstra plads på cyklen, og med en cykelkurv har du perfekte mulighed for til at transportere dine indkøbsvarer hjem. En cykelkurv kan også være praktisk på en cy...

Cykelkurve

Til toppen

Et bredt udvalg af cykelkurve til din nye eller ældre cykel. Der kan altid være brug for lidt ekstra plads på cyklen, og med en cykelkurv har du perfekte mulighed for til at transportere dine indkøbsvarer hjem. En cykelkurv kan også være praktisk på en cykeltur i det grønne med frokost.

Vores udvalg er bredt, men vi har bl.a.:

  • Cykelkurve i pileflet

  • Cykelkurve i metal og aluminium

  • Klickfix Cykelkurve

  • Basil Cykelkurve

  • Blomsterkranse og blomster til din kurv

Har du brug for vejledning, så kontakt os endelig!  

Hvilken cykelkurv foretrækker du? 

Hvilken type cykelkurv, er du på udkig efter? Hos Outlet Cykler kan du, inden for vores brede sortiment af cykelkurve, finde en som passer til netop din cykel og personlighed, i de flotte farver og designs. Hos os kan du kun købe kvalitets cykelkurve og endda til lave priser.

Køb din cykelkurv til den bedste pris

Vil du gerne spare endnu mere, når du køber din nye cykelkurv?  For selvom vi har faste, lave priser, kører vi også med aktuelle tilbud på cykelkurve, ligesom vi gør med vores øvrige sortiment. Det betyder, at du kan opnå endnu større besparelser. Tjek vores udvalg og vores mange, gode tilbud.

Cykelkurvene har mange forskellige farver, som: sort, sølv, lilla, pink, brun, hvid, grøn, blå, beige - I forskellige materialer, som: Rattan, stål og flet. Nogle er endda designet med fine mønstre, f.eks. i form af en blomst, eller et flot motiv.

Outlet Cykler har et stort online udvalg og der er sikkert en kurv, som passer til netop din cykel. Tag et kig på siden og hvis du har brug for hjælp, så ring og få en snak og et godt råd.

Vores mest solgte cykelkurv er: Basil Cento Cykelkurv L Sort

Til toppen