Centurion

Kender du udtrykkel "Flyv ikke højere end vingerne bær'"? Det kunne være den korte version af Centurion Cykler. For der ligger jo flere budskaber i dette lille citat. For det første, hvis du allerede kan flyve, hvor højt, hurtigt og farligt behøver det så...

Centurion

Til toppen

Kender du udtrykkel "Flyv ikke højere end vingerne bær'"? Det kunne være den korte version af Centurion Cykler. For der ligger jo flere budskaber i dette lille citat. For det første, hvis du allerede kan flyve, hvor højt, hurtigt og farligt behøver det så at være. Lad os få det på cykel-jorden. Hvis cyklen fungerer, hvorfor så komplicere det bare for at kunne køre en kilometer hurtigere i timen. Risikoen er jo også, at jo mere kompleks tingene bliver - jo flere ting er der der kan gå i stykker.

 

Dine venner hos Centurion cykler

Hvis du tænker som ovenstående så har du venner hos Centurion cykler. De laver nok ikkr markedets mest avangardistiske design, men det de laver fungerer - og det holder.

Hvis du ikke har planer om slå timerekorden, styrte op ad italienske, franske og spanske bjerge så hurtigt som muligt, men mere er interesseret i at: Komme på arbejde/skole, købe ind og/eller hente børn, følges med familie og venner på små og store cykelture

eller noget tilsvarende, så er en cykel fra Centurion nok mere det du har brug for end et eller andet cykelmonster med 28 gear, suspension alle steder og produceret af de mærkeligste og kunstneriske materialer for at spare 100 gram.

 

Når du ikke har brug for et videnskabeligt vidunder

Tag endelig ikke fejl, disse cykler har også deres berettigelse, men de er ikke bedre cykler fordi de kan mere. Den rigtige cykel til dig er den der opfylder dine behov, og som du har lyst til at køre på. Har du 7-10 kilometer på arbejde, og det er på god asfalt - så har du ikke brug for et videnskabeligt vidunder. Så vil du med sikkerhed være lige så glad for en praktisk cykel der fungerer når du har brug for det, og ikke som andre der ikke må komme i kontakt med salt, kulde og meget andet.

Til toppen