Kildemoes

I 1959 flyttes produktionen fra villa kælderen til det Gl. mejeri i Nr. Lyndelse. Herfra gik det hurtigt og der kom gang i en egentlig cykelfabrik, hvor der i starten kun produceredes cykelstel og fabrikken var primært underleverandør til grossister. Førs...

Kildemoes

Til toppen

I 1959 flyttes produktionen fra villa kælderen til det Gl. mejeri i Nr. Lyndelse. Herfra gik det hurtigt og der kom gang i en egentlig cykelfabrik, hvor der i starten kun produceredes cykelstel og fabrikken var primært underleverandør til grossister. Først i starten af 1960'erne begyndte man at producere komplette cykler og knallerter, endda med eksport, under navnet BKC til både Norge og Sverige.

I 1986 startede direkte distribution til forhandlere og det var startskud til en målrettet markedsføring og man ændrede navn til det man kender i dag.

I 2006 blev de kåret til Dansk Superbrand, hviket var et enormt skulderklap. Af være superbrand forpligter og det må man sige de lever op til, i dag er navnet kendt og respekteret, og man ved, når man hører navnet, at her står man med høj kvalitet i hånden.

Til toppen