Cykellygter

Godkendte cykellygter. En cykellygte skal være godkendt, den 1. november 2012 kom en lov med nye regler for cykellygeter. Fremover skal lygterne sættes på cyklen, så de lyser lige frem eller bagud og være synlige på minimum 300 meters afstand. Ellers kan ...

Cykellygter

Til toppen

Godkendte cykellygter. En cykellygte skal være godkendt, den 1. november 2012 kom en lov med nye regler for cykellygeter. Fremover skal lygterne sættes på cyklen, så de lyser lige frem eller bagud og være synlige på minimum 300 meters afstand. Ellers kan det give en bøde på 700 kroner. Desuden er kravene til de små diodelygter skærpet, så de nu skal kunne lyse i længere tid.

Vi har et rigtig godt og bredt udvalg af forskellige cykellygter. Se her hvad du skal vælge, eller ring og få en snak eller et godt råd.

Typer af cykellygter

Der findes mange typer cykellygter og vi har et bredt udvalg af dem. Der er stor forskel på, hvad man som cyklist foretrækker og hvilke behov man har. Alternativet til den kendte batterifri dynamolygte er magnetlygten, som har vundet meget indpas efter nogle års videreudvikling.

Magnetlygten er batterifri og løber derfor aldrig tør for strøm som de øvrige cykellygter gør. Derudover er den fastmonteret på din cykel og derfor altid med og sidst men ikke mindst har den en vidvinkeloptik som giver en lysspredning, så man specielt i bytrafikken bedre ser cyklisten.

Udvalg af cykellygter omfatter ud over de traditionelle cykellygter også diode cykellygter og halogen cykellygter. Nogle modeller af disse cykellygter kan også fastmonteres. Alle er dog batteridrevne.

Køb din cykellygte her i webshoppen, til Danmarks bedste priser.

Til toppen