Låse

Det bedste værn mod at få stjålet cyklen, er en forsikringsgodkendt cykellås. En cykellås skal kunne mange ting. Den skal først og fremmest forhindre din cykel fra at blive stjålet, men skulle det alligevel ske, kan den være afgørende for, om du kan få er...

Låse

Til toppen

Det bedste værn mod at få stjålet cyklen, er en forsikringsgodkendt cykellås. En cykellås skal kunne mange ting. Den skal først og fremmest forhindre din cykel fra at blive stjålet, men skulle det alligevel ske, kan den være afgørende for, om du kan få erstatning. For i de fleste tilfælde kræver forsikringsselskaberne, at låsen er godkendt enten af selskabet selv eller af Varefakta.

Her i webshoppen, kan du finde mange forskellige forsikringsgodkendte cykellåse, i kendte mærker.Tag et kig på vores brede udvalg og find netop den type lås, som du har brug for, eller du kan eventuelt prøve at kombinere 2 låse, for ekstra sikkerhed, til din nye cykel.

Er du i tvivl er du meget velkommen til at ringe og få et godt råd.

Køb din lås allerede i dag, så din cykel bliver hurtigt sikret.

Hvilken cykellås foretrækker du?

Hvilken type cykellås, er du på udkig efter? Hos os kan du inden for vores sortiment af cykellåse finde en lås, som passer til netop din cykel, selvfølgelig godkendte. Hos os kan du kun købe kvalitets cykellåse og endda til lave priser.

Køb din lås til den bedste pris

Vil du gerne spare endnu mere, når du køber din nye cykellås? For selvom vi har faste, lave priser, kører vi også med aktuelle tilbud på cykellåse, ligesom vi gør med vores øvrige sortiment. Det betyder, at du kan opnå endnu større besparelser. Tjek vores udvalg og vores mange, gode tilbud.

Køb her i webshoppen, til Danmarks bedste priser og hurtig levering.

Til toppen