Kildemoes Logic

Kildemoes Logic, er Kildemoes svar på en god sportscykel. Den har selvfølgelig det samme høje kvalitetsniveau, som de benytter sig af til alle deres cykler. Oven i, har denne cykel en meget høj kørekomfort, og kommer hurtigt frem i trafikken. Du føler dig...

Kildemoes Logic

Til toppen

Kildemoes Logic, er Kildemoes svar på en god sportscykel. Den har selvfølgelig det samme høje kvalitetsniveau, som de benytter sig af til alle deres cykler. Oven i, har denne cykel en meget høj kørekomfort, og kommer hurtigt frem i trafikken. Du føler dig godt tilpas, med det samme du sidder i sadlen og føler du har fuld kontrol af din nye cykel.

Selve cyklen ser hamrende godt ud og er ideel til både by og landevej. Et rigtig godt bud på en cykel, hvis du skal ud på daglige motionsture, hvor det gerne må føles som en leg at få sved på panden. Den kan også sagtens bruges til at tage med familien på picnic i skoven, eller en cykel man tager med på ferie.

Kildemoes Logic står for: Høj kvalitet, Holdbarhed, Køreglæde, Kørekomfort og Hurtighed.

Køb en Kildemoes Logic cykel her i butikken. Du vil modtage den indenfor nogle dage, på din hjemme adresse. Vi sørger for at cyklen er 100% samlet og klar til den første køretur.

Køber du tilbehør til cyklen, f.eks. i form af lygter, skærme, lås eller andet, kan dette naturligvis blive monteret ved tilvalg, så din nye cykel er helt klar til at køre, når du modtager den. Alt du skal tænke på er at sætte dig i sadlen og have det sjovt.

Til toppen