Løbehjul

Løbehjul er blevet det nye sort. Når du køber et løbehjul hos Outlet Cykler, leveres løbehjulet allerede dagen efter, hvis det blot er lagerført på vores eget lager, og fragtmanden kan få fat i dig inden levering. Hos Outlet Cykler finder du et bredt u...

Løbehjul

Til toppen

Løbehjul er blevet det nye sort. Når du køber et løbehjul hos Outlet Cykler, leveres løbehjulet allerede dagen efter, hvis det blot er lagerført på vores eget lager, og fragtmanden kan få fat i dig inden levering.

Hos Outlet Cykler finder du et bredt udvalg af løbehjul i flere afskygninger. Overordnet findes der tre typer af løbehjul til forskellige formål: transport, tricks og leg.

El-Løbehjul

Et el-løbehjul bruges ofte til transport. Det ligner et helt almindeligt løbehjul, men er ligesom el-cykler udstyret med en motor, som skaber noget mere drivkraft. Med et elektrisk løbehjul behøver du ikke selv at sætte fra med foden for at skabe fremdrift, farten styres nemlig med et gashåndtag.

Med et el-løbehjul skal du være opmærksom på at følge cykelloven. Løbehjulet må have en max hastighed på 20 km/t ved motorkraft alene. Kører det hurtigere, må det kun benyttes på privat grund. Løbehjulet skal være CE-mærket og må max veje 25 kg. For din egen sikkerhed i trafikken og for andre skal du sørge for lys på løbehjulet hele døgnet.

Et el-løbehjul kan bruges af både voksne og børn, dog skal der være en voksen med barnet, hvis barnet er under 15 år og bruger løbehjulet i trafikken. På lege- og opholdssteder må barnet dog godt køre alene.

Trick løbehjul

Løbehjul findes alle steder. Denne type løbehjul bruges typisk i byen, på parkeringspladser og skateparker. Når du skal vælge et løbehjul til tricks og på ramper, skal du gå efter et løbehjul, som kan klare store belastninger. Da hjulene ikke er stødabsoberende, bliver headsæt, svejsninger og metallet udsat for store belastninger, derfor kan det være en god ide at gå efter en løbehjul, hvor baren og forgaflen er one-piece, da disse typisk holder længere. Hjulets kerne skal være lavet af solidt metal frem for plastik. Et letvægtsløbehjul bruges ofte af erfarne entusiaster, men går dog hurtigere i stykker. 

Løbehjul til leg

Det kan være en god idé at købe et løbehjul til tricks, hvis det er til et barn på omkring 8 år, da de ofte gerne suser rundt på ramper og laver nogle små tricks.

Kvalitets løbehjul til lave priser

Når du handler hos os, får du den samme gode oplevelse, som du får i butikkerne. Vi er en online cykleforhandler, som nu også sælger løbehjul til gode priser. Med få klik kan du let få et godt overblik over vores sortiment.

Alle vores løbehjul sælges til markedets billigste priser, som er din garanti for at gøre en god handel hos os.

Har du spørgsmål eller er i tvivl er du altid velkommen til at tage fat i os. Vi er altid til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål.

Til toppen