Styr

Stort udvalg i cykelstyr. Her i webshoppen, har vi et solidt udvalg af styr til din cykel, i supergod kvalitet og fra kendte leverandører. Vi har styr i de rigtige designs og farver, til alle typer cykler, f.eks. racerstyr, flatbar og almindelige typer st...

Styr

Til toppen

Stort udvalg i cykelstyr. Her i webshoppen, har vi et solidt udvalg af styr til din cykel, i supergod kvalitet og fra kendte leverandører. Vi har styr i de rigtige designs og farver, til alle typer cykler, f.eks. racerstyr, flatbar og almindelige typer styr. Vi kan tilbyde dig forskellige styr i en supergod kvalitet og til Danmarks bedste priser, med prisgaranti.

Er du i tvivl omkring, hvilket styr du skal vælge, er du meget velkommen til at ringe til vores kundeservice for gode råd.

Forskellige type cykelstyr

Der findes grundlæggende to typer af cykelstyr, racerstyr og flatbar-styr. Racerstyret er det klassiske gedebukkestyr, som giver mange muligheder, for at variere din kørestilling. Flatbar-styret er et mere enkelt styr, med større eller mindre krumning. Flatbar-styret benyttes blandt andet på mountain bikes og cyitybikes.

Er du nybegynder, eller vil du gerne have fuld kontrol over din kørsel, skal du vælge flatbar. Ønsker du lidt flere udfordringer og muligheder, skal du vælge et racerstyr.

Et cykelstyr er med til at bestemme din kørestilling og skal derfor tilpasses dig, for at du får den størst mulige cykelkomfort.

Til toppen