Racer dæk

Skal du bruge nye dæk til din racercykel så er du havnet på din rigtige side. Her finder du vores udvalg af gode kvalitets dæk til racercykler. Der findes mange forskellige dæk til racercykler, derfor er det vigtigt at have styr på hvad dæk du skal bruge....

Racer dæk

Til toppen

Skal du bruge nye dæk til din racercykel så er du havnet på din rigtige side. Her finder du vores udvalg af gode kvalitets dæk til racercykler. Der findes mange forskellige dæk til racercykler, derfor er det vigtigt at have styr på hvad dæk du skal bruge.

Kanttråds- eller foldedæk

De meste populære dæk er enten et kanttrådsdæk eller et foldedæk. Nedenunder finder du en kort beskrivelse af de to typer.

Kanttrådsdæk

Som navnet hentyder har et kanttrådsdæk en stiv metaltråd hele vejen rundt i dækket i begge sider. Kanttrådsdæk er ofte billigere end foldedæk, fordi de er billigere at producere. Derfor kan du ofte få nogle gode kanttrådsdæk til en god pris.

Foldedæk

Foldedæk har ikke nogen metaltråd og kan derfor foldes helt sammen. Gummiet er også blødere hvilket gør det nemmere at montere. 

Til toppen