Processen ved bestilling hos Outlet Cykler

Fragt og levering

De oplyste fragtmuligheder gælder for Danmark, hvis ikke andet er oplyst. Ønsker du tilbud på levering til et andet land, bedes du kontakte kundeservice.

Alle normale pakker leveres som udgangspunkt med GLS

- Gratis pakkeshop over 299 DKK.

- Fragtpriser fra 29 DKK. 

Cykler samt store pakker leveres med 3D Logistik eller Brink Transport 

- Gratis ved cykelkøb (normalpris 399 DKK)

- Ø-tillæg kan pålægges leveringen - kun ved levering til ikke brofaste øer (+399 DKK)

- Leveres helt til døren, samt på (af kunden) aftalte steder - hvis let tilgængeligt.

 

Få din nye cykel samlet og leveret lige til døren! 

Når du køber en cykel hos Outlet Cykler, har du mulighed for at få den leveret helt gratis (gælder kun fastland og brofaste øer)! Det skal være nemt at købe cykel på nettet. Cyklen leveres derfor samlet, efterset, smurt og 100% klar til brug. Samling kan dog være en ekstra service på udvalgte cykler, for at tilbyde dem til den bedst mulige pris. Vi pakker alle cykler forsvarligt ind i specialdesignet emballage, så den er lige til at køre på, når du modtager den. Det er din garanti for, at cyklen er i perfekt stand, når du overtager den. 

Hvad hvis jeg ikke er hjemme på leveringsdagen?

Du vil dagen inden levering blive ringet op af enten os eller vores fragtmand, for at lave en aftale om leveringen. Fragtmanden bør også ringe inden levering. Du har mulighed for at oplyse et forsvarligt sted cyklen må stilles hvis ingen hjemme. Dette gøres ved ordreafgivelse, eller når vi kontakter dig.

Såfremt fragtmanden forsøger at levere indenfor det aftalte tidsrum (efter i har talt sammen), men kører forgæves, foreholder vi os retten til at opkræve et genudbringnings-gebyr på DKK 199. 

Vi informerer dig med en forventet leveringsdato. Sker det at der ikke er nogen hjemme til at tage imod cyklen ved leveringen, anbefaler vi at du giver besked om hvor cyklen evt. kan stilles.

Vi leverer meget gerne til dit arbejde. Dette kan gøre leveringen betydeligt nemmere, hvis du bor i en lejlighed eller lignende, hvor fragtmanden ikke har mulighed for at stille cyklen.

  

Processen ved bestilling af en cykel

  • 1. Bestilling:

 Når du har bestilt cyklen her på shoppen, modtager du hurtigst muligt en forventet leveringsdato for cyklen. Du har nu mulighed for at ændre denne dato eller evt. adressen ved blot at kontakte os - Vi forsøger altid at tilpasse os, så vi kan imødekomme dine ønsker. Bemærk: Ønsker du levering en specifik dag, så skriv det som en kommentar til din ordre. 

  • 2. Cyklen afsendes:

Vi samler cyklen 100% og pakker den forsvarligt ind. Samling kan dog være en ekstra service på udvalgte cykler, for at tilbyde dem til den bedst mulige pris. Du vil modtage en meddelse pr. e-mail, så snart cyklen har forladt vores lager.

  • 3. Cyklen er på vej:

Fragtmanden ringer og laver en aftale med dig direkte inden levering (dagen før levering). Dette undlades dog i nogle tilfælde såfremt cyklen leveres til en firmaadresse eller hvis der er givet fuldmagt på forhånd til at den må stilles. Ligeledes ringer de inden de kommer på leveringsdagen. Det gør vi for at sikre os at der er nogen til at modtage cyklen. Skulle det ske at du ikke er hjemme, er fragtmanden fleksibel, og kan sagtens stille cyklen ved en garage eller evt. ved naboen (dog skal det være aftalt via kommentar til ordren eller via telefonsamtale). 

  

Levering af cykeludstyr og andre varer

Leveringsprisen på cykeludstyr starter ved 29 DKK. Køber du for over 299 DKK. cykeludstyr, er fragten gratis! Tilkøber du desuden udstyr med til din cykel, har du mulighed for at få monteret udstyret på cyklen inden levering. Kan noget at udstyret ikke monteres på cyklen, vedlægger vi det blot forsendelsen af cyklen, og du skal derfor ikke betale fragt hvis du også køber en cykel.