15. april, 2019
Fuldtidsstilling, Kjellerup

Web- og kundeservice- ansvarligHar du en interesse for e-handel og flair for at give kunder den bedste oplevelse?

Så er det måske lige dig Outlet Cykler søger som den ansvarlige for webshop og kundeservice. OutletCykler.dk er en onlinebaseret cykelforretning i rivende vækst. Vi søger en dygtig shop administrator og kundeservice-ansvarlig til at varetage den daglige vedligeholdelse af vores webshop.

Selve jobbet:

Du får ansvaret for at vedligeholde vores webshop, både når det kommer til udvidelser af vores sortiment, og nye produkter skal oprettes og beskrives. Men også når det kommer til arbejdsopgaver som prissætning, tilbudskampanger, søgemaskineoptimering, konverteringsoptimering og lign.*

Herudover får du ansvaret for at koordinere og svare på kundehenvendelser gennem primært mail og chat. Kundehenvendelserne består primært i kundeforespørgsler før bestilling, og vi forventer at du kan arbejde struktureret med kundens behov i fokus.

Som sidebeskæftigelse står du desuden for de sociale medier samt vores nyhedsbrev. Heraf at vi har interessant indhold som rammer og involverer vores målgruppe begge steder.

*Det vil klart være en fordel hvis du behersker værktøjer som: Adobe Photoshop og Google Analytics.

Jobprofil:

  • - Du kan arbejde selvstændigt og selv vurdere arbejdsopgavers væsentlighed.
  • - Du arbejder struktureret, men kan samtidigt have mange bolde i luften.
  • - Venlig og imødekommende
  • - Kan formulere dig fejlfrit på skrift.
  • - Har lyst til at udvikle dig.

Det er ikke et krav at du har kendskab til cykling. Men det er klart, at vi forventer at du har lyst til at udvide din horisont inden for cykling. Sådan at du fremadrettet ud fra vores kunders behov, kan vejlede dem til de bedste produkter. Derudover ser gerne at du besidder gåpåmod, og at du har erfaring med vedligeholdelse af en hjemmeside.

Så har du lyst til et spændende og ansvarsfuldt job. Så tilbyder vi et job med personlig frihed og udviklingsmuligheder i en dynamisk e-handelsvirksomhed, hvor der ofte ikke er langt fra tanke til handling.

Indsend din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette.

Kontakt:

Thomas Hansen, Indehaver
2097 5723
mail@outletcykler.dk