Handelsbetingelser

Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Outlet Cykler, medmindre der er andre skriftlige aftaler mellem køber og Outlet Cykler.

Betaling 

Outlet Cykler tilbyder bestilling af varer online. Betalingsmåden er enten Dankort, Visa, MasterCard, JCB og MobilePay.

Ved betaling med betalingskort og MobilePay trækkes beløbet først på din konto den dag, varen afsendes. Hvis en bestilt vare ikke er på lager, vil du blive kontaktet af Outlet Cykler.

Returret 

For varer købt i Outlet Cyklers webshop yder vi 365 dages returret fra fakturadato udover den lovpligtige 14-dages fortrydelsesret, i henhold til lov om postordresalg. Vi refunderer fakturabeløbet i op til 365 dage efter køb under forudsætning af, at varen/varerne tilbageleveres i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Er varen taget i brug, kan det ikke forventes, at Outlet Cykler kan tilbyde at tage produktet retur til det oprindelige købsbeløb. 

I mange tilfælde betyder det, at varen skal returneres i den originale emballage. Vent derfor med at kassere emballagen til retur/fortrydelsesretten er udløbet. Omkostningerne i forbindelse med returnering til Outlet Cykler afholdes af køber.

Såfremt du ikke har gemt din returemballage, kontakt da vores support for at finde en løsning.

Varen returneres (efter aftale) til:

Outlet Cykler

Grønningen 13

8620 Kjellerup

Du kan med fordel benytte vores returneringsformular - klik her (Alternativt kan du også ringe til os eller skrive en mail)

Returnering af varer købt på Outletcykler.dk

Når vi har modtaget din vare retur, tilbagebetaler vi det fulde fakturabeløb ved bankoverførsel eller ved at tilbageføre din kortbetaling (kun hvis du har betalt online med betalingskort).

Ved bankoverførsel er ekspeditionstiden max. 3 arbejdsdage. Ved tilbageførsel til kreditkort tilbageføres beløbet med det samme din sag er behandlet. Dog kan der være ventetid inden beløbet er synligt på din bank-konto afhængig af hvilket debit/kreditkort du benyttede ved handlen.

Før du returnerer varen

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt ved returnering, bør du kontakte os på kundeservice@outlet-cykler.dk eller på tlf. 86 66 74 13 før du sender varen til os. Du kan frit vælge transportør af dine varer. Det eneste vigtige er, at varen skal sendes med levering/med omdeling til vores firma-adresse indenfor normal åbningstid. Skal du returnere en cykel, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, da vi nærmest med garanti kan tilbyde returafhentning til en meget billigere pris, end hvad der er muligt at arrangere som privatperson. Er der tale om en reklamationssag koster en returnering selvfølgelig ikke noget, hvis reklamationen kræver at produktet kommer retur til os.

Varens stand ved returnering

Varens stand, når du sender den tilbage: 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Reklamationsret 

Outlet Cykler yder 24 måneders reklamationsret på solgte varer i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Får du problemer med en vare, du har købt hos Outlet Cykler, skal du blot henvende dig - vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige service i enhver situation. Din kvittering / faktura gælder som garantibevis, så pas på den.

Reklamationsretten bortfalder, hvis fejlen skyldes forhold forårsaget af køber, herunder fejlagtig brug af produktet, uheld eller misbrug af varer eller manglende på vedligeholdelse. Dette gælder også skader forårsaget af fugt og temperaturforandringer.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Levering / modtagelse af produktet 

Når du modtager din ordre med fragtmanden, er det MEGET VIGTIGT at du kontrollerer, at emballagen ser ubeskadiget ud INDEN du kvittere for modtagelsen. Ser emballagen ødelagt/beskadiget ud, skal du nægte af modtage varen (post- eller fragtmanden tager hermed varen med retur ) og herefter kontakte Outlet Cykler med det samme. Så kan vi få sendt en ny og ubeskadiget vare til dig hurtigst muligt.

Ved at nægte at modtage varen pga. transportskade, er det post- eller fragtmanden som hæfter for forsendelsen og du modtager en ny vare uden problemer. Vælger du at modtage en beskadiget vare, har Outlet Cykler ringe muligheder for at få fragtmanden til at erstatte den beskadigede vare.

Levering af alm. pakker sker med GLS eller Post Danmark, mens alle store pakker/cykler leveres med 3D Logistik. Leveringstiden er 1-2 hverdage for lagervarer. Vi leverer til Danmark.

Gavekort  

Ved køb af et gavekort har du 14 dages fortrydelsesret. Gavekortet er gyldigt i 3 år.

Forbehold  

Der tages forbehold for trykfejl, fejl på websitet, fejl i specifikationer eller priser som følge af manglende opdatering af hjemmesiden, ligesom der tages forbehold for prisændringer, kursændringer og udsolgte varer.

Øvrig info 

- Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

- Forbrugerklagenævnet