Velkommen til Outlet Cykler

Hos os finder du mærkevarecykler og cykeludstyr til Danmarks bedste priser. Vores udvalg er stort, og vi har gennem årene specialiseret os i at opkøbe restpartier af mærkevarecykler med store rabatter. Rabatterne giver vi direkte videre til dig som kunde, og du kan derfor hos os opleve massive rabatter på ellers kendte cykelbrands. Outlet Cykler er en netbaseret cykelforretning, simpelthen for at skære alle omkostningerne væk, så du som kunde kan få billigere cykler og udstyr.

Outlet Cykler er et brand under Demstrup Cykel Outlet ApS med eget lager, serviceværksted og tilknyttet showroom. Virksomheden drives af Thomas Hansen, der med mange års erfaring indenfor cykelbranchen sikrer dig den bedste cykelhandel.

Vi ønsker altid at give den mest kompetente vejledning og service, og sidder derfor alle ugens hverdage klar på telefon, mail og chat.

Besøg vores showroom i Midtjylland

Hvis du, for egne øjne, ønsker at se de bedste modeller fra vores sortiment, er du mere end velkommen til at ligge vejen forbi vores showroom og serviceværksted. Vi har hjemme mellem Silkeborg og Viborg - nærmere bestemt Kjellerup. Vi er altid frisk på en snak og hjælper gerne med at guide dig til den cykel, som netop passer dine behov.

Bemærk venligst at vi kun har 30-40 modeller stående i vores showroom. Dog har du mulighed for at se og prøve ikke lagerførte modeller på bestilling (uden forpligtelser).

Du find os her

  • Outlet Cykler
  • Parallelvej 17
  • 8620 Kjellerup

Åbningstider

  • Mandag- fredag: 10:00 - 17:00
  • Weekend: Lukket