Når webshoppen besøges vil du blive bedt om at aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre, i forbindelse med tilmelding til en eller flere services, samt bestilling af varer. Disse oplysninger videregives aldrig til uvedkommende tredjeparter uden uden din udtrykkelige tilladelse (vores fragtmand får selvfølgelig altid udleveret adresse og kontaktoplysninger som et eksempel).

Alle oplysninger transmitteres udelukkende via krypterede dataforbindelser (HTTPS/TLS). Ved betaling med betalingskort og f.eks. MobilePay, gives og opbevares disse data udelukkende til vores betalingsudbyder - af hensyn til din egen sikkerhed (vi kan ikke se dine kreditkortinformationer, da de indtastes i et vindue fra betalingsudbyderen).

Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen eller hvis der foreligger en retskendelse. Det kan hænde, at vi (anonymiseret) registrerer adfærd på siden for, at sikre dig den bedst mulige oplevelse på webshoppen.

Efter dit køb vil du ofte blive bedt om at anmelde os hos en af flere udvalgte partnere (f.eks. Google/TrustPilot mf.). Dette er selvfølgelig helt valgfrit.

 

Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven. Vi opbevarer Deres afgivne oplysninger i 5 år. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Vi har dog ikke mulighed for at slette informationer fra faktura og lignende finansielle dokumenter jf. regnskabsloven.

 

Logstatistik

Vi anvender logstatistik, blandt andet for at finde ud af, hvilke af vore produkter, der er de mest populære. Vi er ansvarlig for indsamling og håndtering af data på webshoppen.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Her på siden gemmer vi f.eks. en krypteret cookie der indeholder følgende data:

Dine indtastede personoplysninger (som f.eks navn, adresse og kontaktoplysninger), den højde du vælger på siden (til at vise cykler der passer), basal information om den side du klikker på - samt om du er logget ind.

Websitet indeholder også cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

- Google (optimering af reklame og markedsføring, samt brugsstatistik)
- Facebook (optimering af reklame og markedsføring)
- Criteo (optimering af reklame og markedsføring)
- Mailchimp (nyhedsbrev anmodninger)
- Tawk.to (livechat)

Fravalg af cookies:

Du kan til enhver tid slette alle dine cookies fra din computer eller aktivt vælge det til eller fra ved hver enkelt hjemmeside. Til- og fravalg af cookies skal gøres i computerens browserindstillinger og derfor kan hjemmesideudbyderen ikke kontrollere eller ændre det.