Mærker

Avenue

Avenue cykler er blandt de mest populære cykelmærker i Danmark og det er der god grund til. Her får du virkelig meget for pengene og desuden kan du være sikker på at cyklen er lavet efter alle forskrifter.

AXA

AXA er en af de førende producenter af udstyr til din cykel, og bedst kendt på deres cykellåse. Med AXA er kvaliteten altid i top.

Basil

Basil er en hollandsk producent af kurve, tasker og meget andet cykeludstyr. Basils produkter designmæssigt gennemtænkt og af høj kvalitet.

BBB

BBB fremstiller cykeludstyr til alle, uanset om du kører mountainbike, landevejscykling eller blot cykler i hverdagen. BBB's produkter er anerkendt i de professionelle miljøer og er altid af høj kvalitet.

Bike Attitude

Bike Attutude har et stort sortiment inden for cykeldele og cykeludstyr. Du kan finde alt fra cykelslanger til låse til markeds bedste priser.

BikeFreak

BikeFreak udvikler cykeludstyr og reservedele i topkvalitet til både alm. og sportscykler. Kvalitetskomponenter og cykelværktøj til markedets bedste priser er hvad du får ved BikeFreak.

BikePartner

BikePartner er et dansk brand, som er for dig, der elsker at cykle, og gør det ofte. Enten fra A til B, på arbejde – eller i din fritid i skoven eller på landevejen.

Brooks

Books England er kendt for deres flotte retro produkter af meget høj kvalitet. Brooks startet med at lave cykelsadler helt tilbage i 1866 og har siden udvidet til flere andre produkter som håndtag og tasker...

CarbonPro

Se alle 3 varer produkter fra CarbonPro

Cateye

Se alle 16 varer produkter fra Cateye

Cavo

Se alle 1 vare produkter fra Cavo

Centurion

Centurion er et dansk cykelmærke som fremstiller hverdagscykler af høj kvalitet. Centurion har cykler til både børn, kvinder samt mænd og tilbyder et stort sortiment af moderne cykler med mange års holdbarhed.

Chaoyang

Chaoyang er en kinesisk dækproducent som sælger cykeldæk til næsten hele verden. Chaoyang laver gode holdbar dæk til både MTB, racercykling og hverdagscykler. Filosoffen hos Chaoyang er at et godt dæk er et gennemtestet dæk. 

Continental

Se alle 1 vare produkter fra Continental

Cultima

Cultima sælger cykler som er specielt udviklet til de danske vejr. Du kan både finde citybikes som er tilpasset byens asfaltveje samt sports-modeller. Cyklerne findes i flere stelstørrelser så du får den perfekte cykel.

DT Swiss

Se alle 3 varer produkter fra DT Swiss

E-fly

E-Fly er et dansk cykelmærke som har specialiseret sig i el-cykler af høj kvalitet. Hos E-Fly er komfort og kvalitet i højsædet, hvilket tydeligt kan mærkes når man triller en tur på en E-Fly el-cykel.

Eddy Merckx

Eddy Merckx er et topmoderne racercykel mærke, opkaldt efter den legendariske cykelrytter Eddy Merckx. Virksomheden blev oprettet i 1980 og gik efter at producere racercykler efter stor præfektion og af den bedst mulige kvalitet. Denne tankegang kan stadig ses idag...

Everton

Everton er et dansk cykelmærke som blev startet i 1935. Selvom Everton har eksiteret i mange år, er de bestem ikke gammeldags. Mærket Everton er idag kendt for kvalitetscykler med fokus på brugsværdi, kvalitet og holdbarhed samt harmonisk design.

Finish Line

Se alle 33 varer produkter fra Finish Line

Ghost

Ghost cyklerne er udviklet i Tyskland, og er et velkendt navn i mountainbike kredse, hvor kvalitet, holdbarhed og høj sikkerhed betyder alt!

Haibike

Se alle 0 vare produkter fra Haibike

Hebie

Se alle 5 varer produkter fra Hebie

High5

Se alle 0 vare produkter fra High5

Kildemoes

Den første Kildemoes cykel så dagens lys i 1942, og Kildemoes er i dag en af danskernes mest foretrukne cykelmærker til den daglige transport - her går stil og holdbarhed hånd i hånd.

Klickfix

Se alle 17 varer produkter fra Klickfix

Lazer

Se alle 14 varer produkter fra Lazer

MBK

MBK er et af de mest købte og populære mærker i Danmark ..og det er med god grund. MBK laver nemlig cykler af højeste kvalitet og står for flot design og finish på en række forskellige typer cykler...

MET

MET laver cykelhjelme af høj kvalitet, hvor sikkerhed har en første priotet. Hvis du vælger en MET hjelem får du højkvalitet og komfort.

Minoura

Se alle 1 vare produkter fra Minoura

Mixbike

Se alle 6 varer produkter fra Mixbike

Nishiki

Nishiki er blandt de førende cykelmærker i Danmark, med god grund. Hos Nishiki kan du nemlig altid være sikker på at kvaliteten er i top på deres flotte stilrene cykler...

Norden

NORDEN cykler er helt unikke retrocykler som er stykket sammen af høje idealer og fine materialer. Cyklerne er designet til så de passer perfekt til det nordiske klima...

Pedros

Se alle 7 varer produkter fra Pedros

Principia

Principia cykler er først og fremmest kendt for deres elegante og teknisk avancerede mountainbikes og racere, men de laver også en serie af super-stilfulde citybikes

Prologo

Se alle 7 varer produkter fra Prologo

RAAM

Med en RAAM cykel vil du opleve en stor køreglæde, uanset som cyklen bruges motion eller sport. RAAM er dansk designet cykler af høj kvalitet, til fornuftige priser.

Raleigh

Raleigh cykler er et dansk cykelmærke med stolte traditioner. Raleigh udvikler og fremstiller de cykler, der bringer dig til og fra arbejde, sport, og de oplevelser du har i hverdagen...

Reelight

Se alle 5 varer produkter fra Reelight

REMA Tip Top

Se alle 1 vare produkter fra REMA Tip Top

Schwalbe

Schwalbe er en tysk producent af cykeldæk og er en af verdens førende inden for branchen. Schwalbe laver dæk til alle slags cykler, kørestole og scooter og har meget stor erfaring med udvikling og production af dæk... 

Shimano

Shimano er en af verdens førende producenter af dele og udstyr til cykler. Firmaet stammer fra Japan hvor de også har deres hovedkontor.

Sigma

Se alle 2 varer produkter fra Sigma

SKS

Se alle 10 varer produkter fra SKS

SMART

Se alle 19 varer produkter fra SMART

Spectra

Se alle 7 varer produkter fra Spectra

SRAM

Se alle 2 varer produkter fra SRAM

Sunrace

Se alle 8 varer produkter fra Sunrace

Taarnby

Se alle 5 varer produkter fra Taarnby

Topeak

Se alle 6 varer produkter fra Topeak

Trelock

Se alle 7 varer produkter fra Trelock

Weldtite

Se alle 7 varer produkter fra Weldtite

Winther

Winther er en dansk cykelproducent velkendt for at producere højkvalitets cykler til børn og voksne. Winther cykler står for klassisk stil og sund fornuft. Programmet omfatter cykler til kvinder og mænd, piger og drenge i alle aldre...

XLC

Se alle 1 vare produkter fra XLC

YEPP

Se alle 9 varer produkter fra YEPP

Zéfal

Se alle 0 vare produkter fra Zéfal